
Логичному для любой страны желанию обеспечить мясом собственного производства своих же жителей пока не суждено сбыться, поскольку прилавки не только магазинов, но и рынков забиты мясной продукцией из Польши, Бразилии и Аргентины. В производстве колбас отечественное мясо тоже используют лишь единицы комбинатов.

23 листопада 2012 року продукцією «М’ясолюба» могли насолоджуватися мешканці та гості міста Чернігова.

В 2011 році спостерігалося зростання показників виробництва м’яса. Завдяки цьому імпорт м’ясної продукції скоротився на 40%.

З огляду на показники розвитку м’ясного тваринництва та зовнішньої торгівлі, а також враховуючи рівень доходів населення можна дійти висновку про відсутність в Україні дефіциту якісного м’яса.