М'ясні делікатеси та ковбасні вироби за традиційними рецептами справжніх м'ясолюбів
04637 5-25-09, 050 388-33-73


04637 5-25-09
050 388-33-73

17500, м. Прилуки,
Чернігівська обл.,
вул. Житня, 132

Торгова марка «М’ясолюб»

Подобається:

БРЕНДОВА НАЗВА

Назва торгової марки «М’ясолюб» несе в собі не тільки український колорит: любов до смачних м’ясних страв — основи національної кухні, а й відображає саму філософію відношення до м’яса взагалі — його заготівлі, переробки та доведення до готової продукції.

Маючи на столі смакоту від «М’ясолюба», будете перебувати в гарному гуморі і при доброму здоров’ї!

СЕКРЕТ УСПІХУ

Висока якість продукції «М’ясолюба» — це результат поєднання професіоналізму колективу, використання виключно натуральної, екологічно чистої вітчизняної сировини, застосування унікальної рецептури, використання ГОСТів 1974 року, сучасного обладнання та соціальної відповідальності перед споживачами.

Успіх та ефективність «М’ясолюба» — це взаємовигідна цінова політика, гнучка система знижок, висока кваліфікація працівників та індивідуальна робота з клієнтами.

СТРАТЕГІЧНІ ЦІЛІ

  • Висока якість;
  • Доступні ціни;
  • Постійна свіжість продукції.

ВИРОБНИЧІ ПОТУЖНОСТІ

Виробничі потужності «М’ясолюба» розміщені в місті Прилуки Чернігівської області за адресою: вул. Житня (колишня Щорса), 132

РИНКИ ЗБУТУ, ФІРМОВІ МАГАЗИНИ

«М’ясолюб» співпрацює з Чернігівською, Київською, Сумською, Полтавською областями.

«М’ясолюб» має фірмовий магазин на самому комбінаті та точки продажу на території міста Прилук:

  • Залізничний вокзал;
  • Центральний ринок;
  • Андріївський ринок;
  • Районна лікарня.

Принципова позиція керівництва ПрАТ «М’ясолюб» — забезпечення споживачів Прилуччини та прилеглих регіонів свіжою продукцією.

Нас знають! Нашу продукцію обирають!

СИРОВИНА, ПОСТАЧАЛЬНИКИ

Незважаючи на те, що Україна стала найбільшим покупцем закордонної сировини (доля бразильської свинини в українському імпорті перебільшила 50%), «М’ясолюб» співпрацює виключно з вітчизняними сільськогосподарськими підприємствами Прилуцького, Ічнянського, Варвинського, Срібнянського, Бахмацького, Талалаївського, Ніжинського, Яготинського та Згурівського районів — відомих екологічною чистотою своїх пасовищ.

ПРОДУКЦІЯ, АСОРТИМЕНТ

«М’ясолюб» за свою історію, зберігши традиційні рецепти приготування ковбасних виробів, оновив асортимент як по якості, так і по дизайну.

Основною продукцією є ковбасні вироби (варена, напівкопчена, копчена, сосиски, сардельки, напівфабрикати) та різноманітні м’ясні делікатеси. На всю продукцію мається перелік дозвільних документів.

Сировина — ялове та свине м’ясо, а також м’ясо птиці і субпродукти.

Для оболонки «М’ясолюб» використовує як оболонку натуральну (кишки худоби), так і білкову штучну.

Особливі пропорції пряностей та приправ роблять продукцію «М’ясолюба» неперевершеною!

ОБЛАДНАННЯ

«М’ясолюб» обладнаний новітнім устаткуванням відомих світових виробників обладнання для підприємств м’ясної промисловості. Працюють найсучасніші холодильники, коптильні, камери зберігання продукції, де автоматично підтримується необхідна температура та мікроклімат.

Сучасне обладнання сприяють постійному збільшенню виробництва та розширенню асортименту.

«М’ясолюб» продовжує здійснювати технічну модернізацію, використовуючи найновіші зразки обладнання для м’ясопереробної промисловості. Високотехнологічне устаткування разом із застосуванням ГОСТів 1974 року дозволяє виробляти продукцію високої якості!

ТЕХНОЛОГІЇ, КОНТРОЛЬ ЗА ЯКІСТЮ

«М’ясолюб» — це підприємство з новітнім технологічним обладнанням і прогресивними технологіями.

На підприємстві працює сучасна лабораторія, де здійснюється постійний контроль якості продукції: контроль якості сировини від біохімічних до радіологічних та токсикологічних досліджень;контроль дотримання технології в процесі виробництва; контроль зразків готової продукції; дегустація зразків продукції.

Також дуже важливою для «М’ясолюба» є підтримка санітарного режиму в цехах, дезінфекція обладнання, особиста гігієна працівників.

Під час посолу м’яса і ковбасних виробів та приготуванні фаршу на «М’ясолюбі» дотримуються перевірених багаторічним досвідом часових рамок та температурного режиму.

Велику увагу на підприємстві приділяється спеціям. Тому крохмаль, борошно, шпик і безпосередньо спеції, складові рецептури ковбас, на «М’ясолюбі» використовують тільки в стерильному вигляді.

Аби правильно охолодити сировину, на підприємстві постійно контролюють вологість повітря в холодильних камерах, температурний режим і швидкість охолодження, мінімізують доступ повітря до продукції.

ПАРТНЕРСТВО

  • «М’ясолюб» зарекомендував себе як стабільний та надійний партнер як для поставщиків, так і для споживачів.
  • «М’ясолюб» прагне до доброзичливих партнерських довгострокових стосунків зі споживачами.
  • «М’ясолюб» будує і розвиває стабільні стосунки з партнерами по бізнесу.
  • «М’ясолюб» поважає свої партнерів і прагне нових досягнень, зберігаючи індивідуальність та високу конкурентність.
  • «М’ясолюб» зацікавлений у гуртових покупцях і дистриб’ютерських компаніях на території України!